تماس با واحد فروش(تلگرام-پیامک-شماره های تماس با بخش فروش)

راههای تماس و اعلام قیمت از بخش فروش

آلژینات سدیم آزمایشگاهی بسیار خالص

انواع آلژینات سدیم از شرکت سیگما آلدریچ

  • کد W201502

    کد W201502

    آلژینات سدیم محصول شرکت سیگما-آلدریچ-جهت امور تحقیقاتی و آزمایشگاهی

    آلژینات سدیم در حجمهای 1 کیلوگرمی و 5 کیلوگرمی.آلژینات سدیم با فرمول شیمیایی (C۶H۷O۶Na) صمغی است، که از یک جلبک دریایی به دست می آید. نمک سدیم اسید آلژینیک، یا آلژینات در آب سرد و گرم قابل‌حل بوده، و محلول‌هایی با لزجت متفاوت ایجاد می‌کند. و در واکنش با نمک‌های کلسیم یا اسیدها ژل‌هائی غیرقابل برگشت تشکیل می‌دهد. این صمغ خواص سفت‌کنندگی، اتصال دهندگی و تشکیل ژل داشته، و نوعی امولوسیون کننده در ساخت ترکیبات ژلاتینی می باشد. کاربرد های مهم ماده اولیه آلژینات سدیم در صنایع: 1. تهیه انواع ژله ها به جهت خاصیت سفت کنندگی و اتصال دهندگی 2. تهیه انواع سس ها و پودینگ ها 3. به عنوان لفاف خوراکی برخی غذاهای فرآوری شده در صنایع غذایی خواص مهم ماده اولیه آلژینات سدیم: 1. سفت کنندگی 2. ضد باکتریایی و ضد آنتی اکسیدانی 3. اتصال دهندگی قوی در مواد ژلاتینی

  • کد 180947

    کد 180947

    آلژینات سدیم شرکت سیگما-آلدریچ.جهت امور تحقیقاتی و آزمایشگاهی

    حجمهای آلژینات سدیم 100 گرم ، 250 گرم ، 500 گرم

  • کد A2033

    کد A2033

    آلژینات سدیم تولیدشرکت سیگما آلدریچ.جهت امور تحقیقاتی و آزمایشگاهی

    آلژینات سدیم در حجمهای 100 گرم ، 250 گرم، 500گرم، 1 کیلوگرم. آلژینات سدیم یک پلی ساکارید خطی و یک کوپلیمر که از جلبک دریایی قهوه ای تهیه می شود.آلژینات سدیم یک بیوپلیمر ارزان در دسترس می باشد که بدلیل داشتن خواصی چون تجزیه پذیری زیستی خصوصیات هیدروفیلیکی ، حساسیت به PH و ماهیت طبیعی بسیار مورد توجه قرار گرفته است.آلژینات سدیم در آب محلول است و بر اثر حل شدن یک مایع با ویسکوزیته بالا بدست می آید .آلژینات سدیم(نمک سدیم اسید آلژنیک) با فرمول شیمیایی(C۶H۷O۶Na) نوعی صمغ است که از یک جلبک دریایی به دست می آید. هم در آب گرم و هم سرد قابل حل است و از آن برای ساخت ژل در انواع سس ها ، ژلهای دسری و پودینگها و غیره استفاده می شود .آلژینات سدیم توانایی بالایی در تشکیل فیلم امکان استفاده از آن را بعنوان یک پوشش غذایی مناسب فراهم آورده است که البته حضور و همراهی ترکیبات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی زمینه افزایش خواص نگهداری آنرا ایجاد می کنند.بطور کلی ترکیبات ضد میکروبی موجود در مواد غذایی می توانند عمر ماندگاری آنها را افزایش دهند.

  • کد A1112

    کد A1112

    آلژینات سدیم تولیدی کمپانی سیگما-آلدریچ-جهت امور آزمایشگاهی و تحقیقاتی

    آلژینات سدیم در حجمهای 100 گرم،250 گرم،500 گرم،1 کیلوگرم(صرفا جهت امور تحقیقاتی و غیر قابل مصرف انسانی و خوراکی).آلژینات بویژه ملح سدیم آن ماده پلی ساکاریدی است که از دیواره جلبکهای قهوه ای استخراج می شود و در مجاورت با آب ایجاد یک توده ژل مانند می نماید. ماده افزودنی سدیم آلژینات معمولا به این نام یا نامهای آلژینات سدیم یا آلژینیک اسید در بسته بندی مواد غذایی دیده می شود و به عنوان ماده امولسیون کننده و ژل ساز در این مواد به کار می رود و همچنین از این ماده ژل ساز برای قوام دادن به رنگها به منظور اینکه پس از اضافه کردن رنگ به مواد غذایی قوام فراورده اصلی را تغییر ندهد به کار می رود. از سدیم آلژینات معمولا در تولید آب نباتها، ژله ها، پودینگ ها، چاشنی ها، سس ها، طعم دهنده ها، سبزیجات فراوری شده (مانند کنسرو سبزیجات و سبزیجات یخ زده) ، محصولات دریایی فراوری شده استفاده می شود. در برخی از فراورده های لبنی نیز گاه تمام یا بخشی از آنها را شیرو لبنیات تشکیل نمی دهد بلکه از آب استفاده شده و برای اینکه قوام فراورده کم نشود از سدیم آلژینات برای اینکه مانند قوام شیر شود استفاده می شود. امروزه در پزشکی از سدیم آلژینات برای لاغر کردن بدن استفاده می شود، با این مکانیسم که موجب می شود فرد کمتر احساس گرسنگی نماید به دلیل اینکه آلژینات آب را سریع به خود جذب کرده و در معده باقی می ماند و مانع میل انسان به غذا می شود. آنچه در کتاب قانون شیخ الرئیس ابن سینا آمده است،هر ماده لزج که بتواند به معده بویژه دهانه معده بچسبد مانع احساس اشتها در فرد می شود زیرا در موقع ایجاد اشتها باید دهانه معده یعنی محل اتصال آن با مری توسط سودا تحریک شود و فرد احساس گرسنگی کند در حالی که تمام موادی که به این روش مانع تحریک در دهانه معده می شوند با چسبیدن به دهانه معده موجب ایجاد تهوع خواهند شد. طبق آخرین اطلاعات پزشکی مصرف آلژینات سدیم به هر دلیل که باشد در فراورده های غذایی ممکن است موجب عوارضی چون نفخ، اسهال یا حالت تهوع شود. مسلم است که ساختار آلژینات سدیم به هیچ وجه مناسب جذب در بدن به عنوان یک ماده مغذی نمی باشد و به دلیل لزج بودن و نداشتن غذائیت موقع هضم غذا در بدن ایجاد نفخ زیادی می نماید و چه بسار موجب ایجاد واکنش مقابله ای در بدن و اسهال دستگاه گوارش شود. هر چند امروزه از خاصیت ضد اشتهای این ماده نسبتا مضر، به عنوان لاغر کننده استفاده می شود باید توجه داشت مصرف زیاد یا مداوم آن حتی به عنوان ماده افزودنی غذایی به دلیل خواص ویژه آن ساختاری بسیار آسیب زننده به کبد دارد. هر چند ممکن است اثرات به نظر مفیدی مانند کاهش کلسترول خون یا گلوکز و در نتیجه کاهش وزن داشته باشد، به علاوه سدیم آلژینات به دلیل داشتن مقدار زیاد سدیم ممکن است ریسک افزایش فشار خون و عوارض ناشی از آن را افزایش دهد. آلژینات سدیم را نباید با داروهای آنتی اسید به طور همزمان به کار برد. همچنین مصرف آلژینات سدیم به همراه داروهایی مانند دیگوکسین، لووتیروکسین، برخی آنتی بیوتیکها، مکملهای آهن و برخی داروهای پیشگیری کننده از پوکی استخوان موجب تداخل با این داروها شده و ممانعت از جذب آنها از دستگاه گوارش می شود و اگر با وجود عوارض و مضرات گفته شد در مطالب فوق به هر دلیلی آلژینات سدیم مصرف شود باید بین مصرف آن و داروهای فوق یک تا شش ساعت فاصله باشد.

  • کد 71238

    کد 71238

    آلژینات سدیم تولید شده در شرکت سیگما-آلدریچ-جهت امور تحقیقاتی و آزمایشگاهی

    آلژینات سدیم در حجمهای 50 گرم و 250 گرم و 1 کیلوگرم

مرکز تخصصی آلژینات سدیم آزمایشگاهی

 

ساعت های فعالیت

شنبه-چهارشنبه 10am - 17pm
پنجشنبه 10am - 13pm
پاسخگویی پیامکی 24 ساعته
پاسخگویی تلگرام 24 ساعته

راههای ارتباطی

تماس با واحد فروش -تلگرام -پیامک

در یک نگاه

مرکز عرضه تخصصی انواع آلژینات سدیم محصول شرکت سیگما-آلدریچ و کشور کره و کشور هند در حجمهای مختلف جهت امور تحقیقاتی و آزمایشگاهی.